|
VI zjazd URONEF |
| Autor |
Wiadomość |
karola-2008
|
Wysłany: Sob 26 Lis, 2011 16:11
|
|
|
hej,
ja też bym chętnie pojechała. Mam nadzieję, ze nic nie pokrzyżuje mi planów... |
|
|
|
 |
baśka

Wiek: 30 Dołączyła: 09 Sie 2006 Posty: 3494 Skąd: GNIEZNO
|
Wysłany: Sob 26 Lis, 2011 17:21
|
|
|
| Dziewczyny czy ten ośrodek Horyzont zostaje miejscem naszego zjazdu??????? |
|
 |
MAGDAKRAUSE
mama Alicji
Wiek: 31 Dołączyła: 01 Gru 2005 Posty: 6150 Skąd: WAŁBRZYCH
|
Wysłany: Nie 27 Lis, 2011 21:32
|
|
|
Nie wiem Basiu ja tu sama nie podejmuje decyzji a reszta jest średnio zainteresowana chyba, bądź czasu brak
Dostałam jeszcze odpowiedź pozytywną z "Marysieńki" :
Dzień dobry,
mamy wolne miejsca w podanym terminie (7.06 - 10.06.2012r). Cena za nocleg ze śniadaniem i obiadokolacją przy pobycie w pokojach 3-osobowych i 4 pokojach 4-osobowych - 60 zł/os za dobę. Wszystkie pokoje są z własnymi łazienkami i TVSat. Jest możliwość korzystania z wyposażonej sali konferencyjnej ok. 90m2 (rzutnik, ekran, TV, tablica do flipchartów, komputer, zaciemniane okna, krzesła, stoły), sala może też służyć do zabaw z dziećmi.
Na terenie ośrodka znajdują się miejsca na ognisko, wiaty grillowe, duży ogród i boiska do siatkówki, piłki nożnej, kosze do koszykówki, stoły do ping-ponga, piłkarzyki.
Dzieci do lat 3 - pobyt bezpłatny. Pozostałe w cenie uśrednionej jak wyżej.
Na szczegółowe pytania chętnie odpowiemy telefonicznie.
Z turystycznym pozdrowieniem,
Maria i Jerzy Cierczek
-------------------------------------------------------------
PPHU "Marysieńka" Maria Cierczek
ul. Wodna 3
57-343 Lewin Kłodzki
tel/fax. 74 8698 519
tel.kom. 501 506 823
501 506 923
www.marysienka.pl |
_________________ Friends are angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly. |
|
|
|
 |
Aka

|
Wysłany: Pon 28 Lis, 2011 08:28
|
|
|
| Magda w Marysieńce maja tylko 4 pokoje 4 osobowe? Czy to wystarczy? |
|
 |
MAGDAKRAUSE
mama Alicji
|
Wysłany: Pon 28 Lis, 2011 08:35
|
|
|
| Na razie ze zgłoszeń tak,potrzebujemy 3 pokoje 4 osobowe.Myślę ze byłaby możliwość dostawki.Ale jeśli mam być szczera - lepsza oferta jest od "Horyzontu" tak mi się wydaje. |
_________________ Friends are angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly. |
|
|
|
 |
baśka

|
Wysłany: Pon 28 Lis, 2011 09:09
|
|
|
| Madziu ja tez mysle że lepsza oferta Horyzontu i może ją wybierzmy.W Marysieńce nie ma zniżek dla dzieci. |
|
 |
mamapiotrusia
mamapiotrusia

|
Wysłany: Pon 28 Lis, 2011 09:26
|
|
|
| ja jestem za Horyzontem, potwierdzam mój przyjazd 2 dorosłe osoby i 2 dzieci, mam nadzieję że się zdecydujemy raz dwa aby nikt nam nie sprzątnął tej oferty pozdrawiam |
_________________ Kocham Was moje Skarby:)
<a href="http://www.suwaczki.com/"> </a> |
|
|
|
 |
MAGDAKRAUSE
mama Alicji
|
Wysłany: Pon 28 Lis, 2011 09:36
|
|
|
Czekam na wiadomość z Horyzontu ile mamy czasu na wpłacenie zaliczki i w jakiej kwocie.Trzeba zacząć nasyłać zgłoszenia oficjalne go Gosi (Gogas) bo obiecała,ze zajmie się tym równie profesjonalnie co w latach poprzednich |
|
|
|
 |
MAGDAKRAUSE
mama Alicji
|
Wysłany: Pon 28 Lis, 2011 10:23
|
|
|
Witam Pani Magdaleno!!
Miło nam, że zdecydowali się Państwo zarezerwować pobyt w naszym ośrodku.
Rezerwację wstępną zrobiłam.
Jeżeli chodzi o zadatek to docelowo przyjmujemy 30% od całej kwoty.
Ponieważ termin jest jeszcze odległy i wiemy, że potrzeba czasu na uzbieranie pieniążków, jednak jest spore zainteresowanie tym terminem.
Możemy umówić się, że wpłacicie Państwo symboliczny zadatek, powiedzmy 10% od całej kwoty (jak najszybciej, do 15.12.2011), a dwa miesiące przed przyjazdem ok 10.04.2012 pozostałą część czyli 20%.
Tak żeby w dniu przyjazdu zadatek stanowił 30 % od całej kwoty.
Pozostałą część płatności pobieramy na miejscu (gotówka) najlepiej w dniu przyjazdu.
W załączniku przesyłam dane do wpłaty zadatku. |
|
|
|
 |
baśka

|
Wysłany: Pon 28 Lis, 2011 11:16
|
|
|
Madzia my i nasi znajomi przyjedziemy,to bedzie 4 osoby dorosłe i 4 dzieci (8,6,4 ,2)
,mam pytanie dzieci do lat 3 za darmo a można zamówić sam nocleg(łóżko)za 2 latkę???? |
|
 |
MAGDAKRAUSE
mama Alicji
|
Wysłany: Pon 28 Lis, 2011 11:57
|
|
|
| baśka napisał/a: | | mam pytanie dzieci do lat 3 za darmo a można zamówić sam nocleg(łóżko)za 2 latkę???? |
Na pewno można ale to już jest chyba do uzgadniania indywidualnie na miejscu ,tak myślę. |
|
|
|
 |
KasiaRumińska
Wiek: 29 Dołączyła: 22 Gru 2007 Posty: 2481 Skąd: Golub-Dobrzyń
|
Wysłany: Pon 28 Lis, 2011 12:07
|
|
|
Ja też będę. Ośrodek Horyzont bardzo mi się podoba, uważam że jeśli chodzi o sprawy załatwiania rezerwacji, są ok |
|
 |
baśka

|
Wysłany: Pon 28 Lis, 2011 17:12
|
|
|
Kochani rozmawiałam z panią z Horyzontu i jest bardzo miła i sympatyczna.
Pytałam o ta dwu latke co pisałam wyżej i pani powiedziała że bez problemu wszystko da radę ona jest dla nas ,zeby na było miło i wygodnie a reszta to jej problem. Cieszy sie że będziemy u niej i w razie pytań chętnie odpowie. |
|
 |
MAGDAKRAUSE
mama Alicji
|
Wysłany: Wto 29 Lis, 2011 12:43
|
|
|
Z racji tego,ze czas nagli a my musimy wpłacić zaliczkę do 15 grudnia br. proszę w trybie przyspieszonym wysyłać zgłoszenia uczestnictwa w VI zjeździe Uronef do Gogas na adres e-mailowy m.jakobczyk@uronef.pl lub stowarzyszenie@uronef.pl .Dane,które powinny się znaleźć w zgłoszeniu to imię i nazwisko,nick forumowy,ilość osób chętnych (dorośli i dzieci (jaki wiek dziecka)) oraz datę przyjazdu tj. 7-10.06.2012r. + informacja o wyżywieniu.
Proszę także o wpłacanie zaliczki w kwocie 30 % od pełnej kwoty pobytu i wyżywienia na konto:
Stowarzyszenie Uronef – Nasze Dzieci
Ul.Sybilli 11 m. 30
01-742 Warszawa
(rachunek bieżący w PKO BP SA)
22 1020 2892 0000 5402 0206 0143
PS.W tytule przelewu wpisać VI zjazd i nick forumowy.
Przypominam ze doba z wyżywieniem wynosi dla osoby dorosłej 65 zł,dziecko do lat 10 - 45 zł ,a dzieci do lat 3 -bezpłatnie.
Jeśli chodzi o ewentualne dofinansowanie w tym roku nie mam świeżych wiadomości.Mam nadzieję,ze wkrótce będziemy mogli odpowiedzieć na to pytanie.
Bardzo proszę o mobilizację w nadsyłaniu zgłoszeń i wpłacaniu zaliczki!
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
MAGDAKRAUSE
mama Alicji
|
Wysłany: Sro 30 Lis, 2011 12:11
|
|
|
Jeszcze "dwa słowa" dla zainteresowanych dofinansowaniem.Jesteśmy w trakcie pozyskiwania środków i mamy nadzieję,ze stali uczestnicy zjazdu i członkowie stowarzyszenia,którzy potrzebują dofinansowania, będą mogli liczyć na zwrot części kosztów pobytu.Jednak zaliczkę w wysokości 10% od całej sumy pobytu trzeba wpłacić samemu na konto stowarzyszenia do 10 grudnia.Pozdrawiam serdecznie i czekamy na zgłoszenia! |
|
|
|
 |
|
|